mandesyn.dk

Netshopping udfordrer detailhandlen

hvem ejer clever:
Clever ejes af investeringsselskabet EQT. EQT er et internationalt equity-firma med hovedkvarter i Sverige. De investerer i en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, herunder detailhandel, teknologi og sundhedssektoren.

hvem ejer cocio:
Cocio er ejet af Arla Foods. Arla Foods er et andelsselskab, der primært producerer mejeriprodukter. De ejes af danske og svenske mælkeproducenter og er en af verdens største mejerikoncerner.

hvem ejer coloquick:
ColoQuick ejes af en dansk iværksætter ved navn Lasse Ricco Hansen. ColoQuick er et cykelhold, der deltager i professionelle cykelløb.

hvem ejer coolshop:
Coolshop er ejet af Coolshop A/S, som er et dansk e-handelsselskab. Coolshop blev grundlagt i 2002 og er en af Europas største online-forhandlere af videospil, legetøj, elektronik og andre produkter.

hvem ejer coop:
Coop ejes af dets medlemmer. Coop er et dansk detailhandelsfirma med forskellige butikskoncepter, herunder Kvickly, SuperBrugsen og Irma. Coop arbejder også med bæredygtighed og har en række initiativer inden for økologi og socialt ansvar.

hvem ejer corendon:
Corendon ejes af den hollandske iværksætter Atilay Uslu. Corendon er et rejsebureau, der tilbyder rejser til forskellige destinationer rundt om i verden, herunder Tyrkiet, Grækenland og Egypten.

hvem ejer corendon rejser:
Corendon Rejser ejes af Corendon Airlines. Corendon Airlines er et tyrkisk flyselskab, der opererer charterflyvninger til forskellige feriedestinationer i Europa og Mellemøsten.

hvem ejer cupra:
Cupra er et bilmærke, der ejes af Seat, som igen ejes af Volkswagen Group. Cupra producerer sportslige og high-performance biler, der er baseret på Seats modeller.

hvem ejer dangleterre:
DAngleterre ejes af Bryggeriforeningen, en organisation for danske bryggerier. Hotellet i sig selv er en luksuriøs ejendom beliggende på Kongens Nytorv i København og er kendt for sin elegance og historie.

hvem ejer dagrofa:
Dagrofa er ejet af en gruppe af danske detailhandelsvirksomheder og investorer. Dagrofa er en af Danmarks førende fødevaregrossister og betjener både detailbutikker, restauranter og institutioner med sine produkter og services.
Danfoss: Danfoss er en dansk multinational virksomhed, der er specialiseret i udvikling, produktion og salg af energieffektive løsninger inden for klima- og energiområdet. Virksomheden ejes af familien Mads Clausen og blev grundlagt i 1933. Danfoss er en af de førende aktører på verdensmarkedet inden for varme- og køleteknologi samt automatik og styringssystemer.

Danske Bank: Danske Bank er en af de største banker i Danmark. Banken blev grundlagt i 1871 og har hovedsæde i København. Danske Bank tilbyder en bred vifte af finansielle produkter og ydelser til både private og erhvervskunder. Banken er noteret på den danske børs og har aktionærer fra både ind- og udland.

Danske Spil: Danske Spil er et dansk spilleselskab, der blev stiftet i 1948 og er ejet af den danske stat. Selskabet tilbyder forskellige former for spil og lotterispil, herunder Lotto, Oddset, Quick og Eurojackpot. Danske Spil har til formål at afholde spil og lotterier på en fair og ansvarlig måde og bidrager med overskud til danske foreninger og idræt.

DBA: DBA (Den Blå Avis) er en online markedsplads i Danmark, hvor private og virksomheder kan købe og sælge brugte varer. DBA har eksisteret siden 1998 og er Danmarks største og mest populære online markedsplads. Siden ejes af Schibsted-koncernen, som også ejer flere andre kendte danske medier og online platforme.

Den danske nationalbank: Den danske nationalbank er Danmarks centralbank og har ansvar for at udstede og styre den danske valuta samt varetage andre centrale bankopgaver. Nationalbanken blev etableret i 1818 og er 100% ejet af den danske stat. Nationalbanken har til formål at sikre prisstabilitet, stabilitet i det finansielle system og effektive betalingsløsninger i Danmark.

Dette nummer: Det er ikke muligt at give en beskrivelse af ejeren af et specifikt nummer, da det kræver adgang til personoplysninger, som kun må behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse. Ejeren af et nummer kan være en privatperson, en virksomhed eller en offentlig institution. Hvis det er relevant og lovligt, kan man undersøge nummeret ved at kontakte teleudbyderen eller benytte offentlige registre.

hvem ejer dette nummer?: Dette søgeord refererer til en søgning efter ejeren af et bestemt telefonnummer. Det kan anvendes, når man ønsker at finde ud af identiteten på personen eller virksomheden, der er knyttet til nummeret.

hvem ejer disney: Dette søgeord henviser til en søgning efter ejeren af Disney – en af verdens største underholdningsvirksomheder. Disney-ejerskab omfatter forskellige datterselskaber og filialer, der spænder over film- og tv-produktion, forlystelsesparker, merchandise og meget mere.

hvem ejer djurs sommerland: Dette søgeord refererer til en søgning efter ejeren af Djurs Sommerland, en populær forlystelsespark i Danmark. Djurs Sommerland ejes af Fornøyelsesparken A/S, der styrer og driver parken.

hvem ejer dk4: Dette søgeord henviser til en søgning efter ejeren af tv-kanalen DK4. DK4 er en dansk tv-kanal, der primært fokuserer på kulturelle og kunstneriske programmer. DK4 ejes af Folketinget og modtager finansiering fra medieaftalen.

hvem ejer domea: Dette søgeord refererer til en søgning efter ejeren af Domea. Domea er en boligadministrator i Danmark, der administrerer boliger og ejendomme for boligselskaber. Domea er en del af Freja Ejendomme koncernen.

hvem ejer domæne: Dette søgeord henviser til en søgning efter ejeren af et domæne på internettet. Domæner ejes af enkeltpersoner, virksomheder eller organisationer, der har registreret domænet hos en domæneregistrator.

hvem ejer domænenavnet: Dette søgeord refererer til en søgning efter ejeren af et specifikt domænenavn på internettet. Ejerskabet til domænenavne registreres hos en domæneregistrator og kan variere afhængigt af, hvem der har registreret domænet.

hvem ejer domænet: Dette søgeord henviser til en søgning efter ejeren af et domæne på internettet. Domæner kan ejet af enkeltpersoner, virksomheder eller organisationer, afhængigt af hvem der har registreret domænet hos en domæneregistrator.

hvem ejer dragsholm slot: Dette søgeord refererer til en søgning efter ejeren af Dragsholm Slot – et historisk slot beliggende i Danmark. Dragsholm Slot ejes af Dragsholm Fonden, der bruger slottet som hotel, restaurant og kultursted.

hvem ejer ecco: Dette søgeord henviser til en søgning efter ejeren af ECCO – en international skoproducent baseret i Danmark. ECCO ejes af ECCO Holding A/S, der er et familieejet selskab. ECCO er kendt for at producere kvalitetssko med fokus på komfort og bæredygtighed.
Eesy er en dansk virksomhed, der tilbyder løsninger inden for energistyring og smart grid-teknologi. Virksomheden blev grundlagt i 2013 af Frank Allerup og Martin Metzdorff. De ejer og driver virksomheden i dag.

Egeskov Slot, der ligger på Fyn, er ejet af familien Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Slottet har været i familiens eje siden det blev bygget i 1554 og er i dag åbent for offentligheden som et populært turistmål.

Når det kommer til ejendomme, er det nødvendigt at finde oplysningerne på en individuel basis. Du kan normalt finde ejeren af en ejendom ved at kontakte det lokale ejendomsregister eller gennem offentlige registre som tingbogen eller ejendomsvurderingsregistret.

Elgiganten er en dansk detailkæde, der sælger elektronikprodukter til forbrugere. Kæden blev etableret i Danmark i 1996 og er en del af den nordiske Elgiganten koncern, der ejes af Elkjøp Nordic, som igen er en del af Dixons Carphone plc.

El nettet i Danmark ejes og drives af Energinet, der er et dansk statsligt ejerselskab. Energinet er ansvarlig for transmission og distribution af elektricitet samt drift af det danske elsystem.

Ejendomsretten til en ejendom kan variere i henhold til ejerskabsformen. Private personer eller virksomheder kan eje en ejendom på privat grund, eller staten kan ejes statslige ejendomme. Der kan også være forskellige rettigheder, såsom lejeret, hvis ejendommen er udlejet til en lejer.

Når det kommer til domæner, ejes de normalt af enkeltpersoner, virksomheder eller organisationer. Du kan finde oplysninger om ejeren af et domæne ved at søge i et WHOIS-register eller gennem domæneadministratorer som DK Hostmaster i Danmark.

Ewii er et energiselskab, der er ejet af en række kommuner i Trekantområdet i Danmark. Selskabet blev grundlagt i 2005 som en fusion af flere mindre energiselskaber og leverer i dag el, gas, fjernvarme og fibernet til forbrugere og virksomheder i området.

Facebook blev grundlagt af Mark Zuckerberg i 2004 og er i dag verdens største sociale medienetværk. Virksomheden er registreret som Facebook, Inc. og er offentligt ejet med aktier, der handles på børsen.

Facebook købte Instagram i 2012 og ejer dermed også dette populære sociale medie. Instagram blev oprindeligt grundlagt af Kevin Systrom og Mike Krieger i 2010, men blev senere en del af Facebook koncernen.

Fakta er en dansk discountkæde, der primært sælger dagligvarer. Kæden er ejet af Coop Danmark, som også ejer andre kendte danske dagligvarekæder som Kvickly, SuperBrugsen og Irma.

Falck er en international redningskoncern, der tilbyder en bred vifte af serviceydelser inden for akut og alm. sundhed, hjælp ved katastrofer, aktivitet relateret til opgaver i forbindelse med energi, miljø og forbrugssikkerhed samt hjemmeservice. Falck er en privat virksomhed og ejes af kapitalfonde Blackstone og Tryghedsgruppen.

Fastspeed er en dansk internetudbyder, som leverer bredbåndstjenester til private og erhverv. Virksomheden ejes af GlobalConnect, der er en ledende udbyder af digitale infrastrukturløsninger i Norden.

Faxekondi er en dansk sodavandsproducent, der er kendt for sin populære Faxe Kondi sodavand. Virksomheden ejes af Royal Unibrew, som er en af Danmarks største drikkevareproducenter.

F.C. København (FCK) er en dansk fodboldklub, der spiller i landets højeste fodboldrække, Superligaen. Klubben ejes af Parken Sport & Entertainment, der også ejer og driver Parken Stadion i København.

Ferrari er en italiensk sportsvognproducent, der er berømt for sine eksklusive og luksuriøse biler. Virksomheden ejes af Fiat Chrysler Automobiles (FCA), der er en multinational bilproducent med hovedsæde i Italien.

Fiat er en italiensk bilproducent, der primært er kendt for sine små og økonomiske biler. Fiat ejes af FCA (Fiat Chrysler Automobiles).

Fibernettet er en fællesbetegnelse for et bredbåndsnetværk, der anvender optiske fibre til at overføre data og give højhastighedsinternet. Fibernettene ejes normalt af enten teleselskaber eller offentlige selskaber, der investerer i infrastrukturen.

Fibia er en dansk bredbåndsudbyder, der tilbyder internet, tv og telefoni til både private og erhverv. Virksomheden er tidligere kendt som Eniig Fiber og ejes nu af Energi Nord, som er en energiselskab baseret i Nordjylland.

Fields er et stort indkøbscenter beliggende i Ørestad, København. Det ejes af Dades, som er et dansk ejendomsselskab specialiseret inden for detailhandelsejendomme.

Andre populære artikler: Online shopping vækster voldsomtI mange tilfælde den prisbilligste leveringstypeHvor bevæger digital handel sig hen?Nogle få webshops præsterer fragt uden beregningDe ældre bestiller via online firmaerStadig flere shopper hos online outletsVæksten skal ske via internettetOnline shopping udfordrer de fysiske butikkerMange e-shops tilbyder levering efter en enkelt hverdagNetkøb vækster og væksterHvad skal der ske med e-handel?Vækst i fremtiden vil ske gennem online salgHvilken er vejen til succes for din webshop?Nethandel boomerOfte den billigste leveringsversionFlere online shops garanterer dag-til-dag fragtMange shopper via netshopsDen prisbilligste løsning vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterneEn række e-shops tilsiger levering på næste hverdagOftest den mest prisbevidste leveringstype